Eternit

Sidings

De decoratieve gevelbekledingsstroken.Eternit logo

Sidings Cedral zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Sidings Cedral Classic biedt u de bekende cederhoutstructuur en Sidings Cedral Smooth heeft een licht gestructureerd oppervlak.
Sidings Cedral zijn vervaardigd van vezelcement en andere natuurlijke grondstoffen. Deze gevelstroken zorgen voor een functionele bescherming van alle gevels.

Sidings Cedral inspireren architect en opdrachtgever tot een creatieve ontdekkingstocht. Zo kunnen Sidings Cedral zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.
Nieuwbouw of renovatie, modern of traditioneel….. Met Sidings Cedral geeft u uw gevels een eigentijds karakter.

Afmetingen

  • Sidings Cedral Classic 190 x 3600 x 10 mm
  • Sidings Cedral Smooth 190 x 3600 x 10 mm

Paintboard

Buitenzijde binnenspouwblad (structureel)
Paintboard als afwerking buitenzijde van een binnenspouwblad in houtskeletbouw. Kenmerken:

  • Eenvoudig te plaatsen
  • Waterdicht
  • Niet ontvlambaar

Maatvoering standaard platen

Dikte: 9 mm
Lengte: 1200 mm, 1220 mm
Breedte: 2500 mm, 3050 mm

Operal

Operal is een waterbestendige, vormvaste, onderhoudsvriendelijke en rotbestendige plaat die uitermate geschikt is voor de bekleding van dakranden en geveldelen.

Operal geeft u de garantie op feilloos en zorgeloos werk bij het afwerken van kleine of grote geveldelen. Operal in de uitvoering stroken is een volledig afgewerkt product met gecoate randen en behoeft géén nabehandeling.
Eenvoudig te bevestigen met schroeven zonder voorboren of blind doorverlijming.

Menuiserite extra is de nieuwe naam voor Menuiserite

De Menuiserite Extra onderdakplaat is een stijve plaat bestaande uit vezelcement met een dikte van 3mm. Het nieuwe Menuiserite Extra onderdak wordt kwalitatief nog beter door de nieuwe samenstelling van de platen : hun vlakheid, hun levensduur en hun uitzicht worden verbeterd. U erkent de nieuwe Menuiserite Extra makkelijk aan hun rode kleur en de glanzende micavezels. De Menuiserite Extra is beschikbaar in twee versies: geperst en dubbelgeperst.